Макар да кри бременността си до последно, Ивайла Бакалова явно вече

...
Макар да кри бременността си до последно, Ивайла Бакалова явно вече
Коментари Харесай

Вижте Ивайла Бакалова след раждането

Макар да кри бременността си до последно, Ивайла Бакалова очевидно към този момент е спокойна, защото разреши фотоси на дребната принцеса да се появят в общественото пространство Преди седмица някогашната Мис България стана майка за повторно, като този път бебето е от любовта ѝ със скандалния предприемач Веселин Денков. Бившата миска роди в АГ болница " Щерев " броени дни преди Коледа.

Родители не робуват на поверието, че бебето не би трябвало да се демонстрира на други хора до момента в който не навърши 40 дни. Още на деветия ден го демонстрираха на приятелите си, с които са чествали дружно Нова година. Азис беше индивидът, споделил фотография, която в действителност е първа обществена на бебето и една от дребното на Ивайла и Денков. Няма по какъв начин да не отбележим, че майката наподобява прелестно и няма помен от непотребни килограми или отмалялост, а просто сияе.



Кралят на фолка е бил в компанията на миската и нейния любим в новогодишната нощ. Те са посрещнали новата година в компанията на единствено още няколко правилни и потвърдили се във времето хора, а Кралят на фолка показа фотос, на който се виждат гордите родителите и тяхното дете.

По предпочитание на Ивайла главичката на бебето е прикрита с емотиконка, с цел да не го виждат недоброжелатели. И този път Ивайла стана майка на момиче, а Весо Брадата, какъвто е прякорът на бащата, е доста благополучен от този факт.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР